JOS MALO JE DO BORBE DVA NAJVEĆA TEŠKAŠA! Stipe Miočić i Džon Džons u borbi za TITULU: Džons će ispred sebe imati ogromnog tipa koji baca BOMBE

Autor:

Sport

29.09.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestrpljivo iščekujemo epski duel između Miočića i Jonesa, uverili smo da se oba borca ozbiljno pripremaju.

JOS MALO JE DO BORBE DVA NAJVEĆA TEŠKAŠA! Stipe Miočić i Džon Džons u borbi za TITULU: Džons će ispred sebe imati ogromnog tipa koji baca BOMBE

Foto: Youtube/ Ufc

Stiže jedanaesti mesec i UFC 295 event sve je bliži, a s njom i verovatno najveća borba u istoriji UFC-a. Džon Džons i Stipe Miočić će se sukobiti za teškaški pojas, a kada uzimamo u obzir sve uspehe ova dva borca, shvatamo zašto je ova borba toliko monumentalna.

Džon Džons, trenutni prvak, imao je samo jedan meč u teškoj kategoriji do sada. On je ubedljivo porazio Sirila Ganea u svom debiju, ali Gane je pao bez borbe. To je upravo razlog zbog kog Stipe veruje da Džons još nije osetio pravu težinu kategorije, a on će biti srećan što će mu to pokazati.

"Jedna od mojih najvećih prednosti je snaga, nema sumnje. Ispred sebe će imati ogromnog tipa koji baca bombe. Nije važno koliko snažno udaraš. Ta snaga iza udarca s malom rukavicom znači da se može dogoditi svašta", rekao je Stipe za MMA Junkie Radio.

Takođe je spomenuo i nikada ožalošćenu trilogiju s Naganuom, za kojom duboko žali:

"Ima mnogo razloga za to. Broj jedan je taj da se želim takmičiti sa najboljima. Ja sam takmičar. Volim se takmičiti i volim se boriti. I dalje uživam u tome. Moja poslednja borba nije se završila onako kako sam želeo. Nadam se da ću se ovde vratiti pobedama. Džons dolazi da pobedi, on je borac. Jedan je od najboljih svih vremena, ali bolje mu je da bude spreman", dodao je.

Jedva čekamo ovaj istorijski obračun između Miočića i Džonsa, i verujemo da su oba borca trenutno ozbiljno posvećena pripremama. Pobeda u ovom meču igraće ogromnu ulogu u nasleđu oba borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading