UFC SPEKTAKL: Pogledajte kako je Čarls Oliveira dominirao protiv Beneila Dariuša (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do UFC 294 priredbe u Abu Dabiju ostalo je vrlo malo vremena, a glavni događaj večeri sigurno će biti revanš meč između Čarlsa Oliveire i Islama Makačeva.

UFC SPEKTAKL: Pogledajte kako je Čarls Oliveira dominirao protiv Beneila Dariuša (VIDEO)

Foto: printskrin

Ovaj spektakularni revanš predvodiće veče, a kao i u prvom susretu, na kocki će biti UFC-ova lakša titula.

U prvom meču protiv Makačeva, Oliveira nije izgledao baš najbolje. Većina gledatelja u Abu Dabiju bila je na strani Islama, a nastup Oliviere nije bio impresivan. Neki su čak predviđali njegovu penziju, ali već u idućem meču "De Bronx" je dokazao da su svi pogrešili.

Na UFC 289 priredbi, suočio se s Beneilom Dariušem, borcem koga su mnogi smatrali izazivačem koji zaslužuje priliku za titulu. Dariuš je bio favorit i protiv Oliviere, ali Čarls je u tom meču pokazao svoju dominaciju. Posebno se istakao u udarcima na nogama, nanevši ozbiljnu štetu protivniku pre nego što ga je završio udarcima na podu.

UFC nije ostao ravnodušan prema takvom impresivnom nastupu "De Bronxa" i odlučio mu je dati novu priliku da se bori za titulu u lakoj kategoriji. Osim titule, Oliveira će takođe pokušati da osvetla poraz od Makačeva, a meč će se ponovo održati u Abu Dabiju.

Oliveira će ovaj put morati das pruži još bolji nastup nego u prvom susretu, ali to neće biti nimalo lak zadatak. Dok čekamo 21. oktobar, možemo uživati u besplatnim borbenim sadržajima UFC-a, uključujući i ovaj meč između Oliviere i Dariuša!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading