NAJVEĆA BORBA GODINE: Tajson Fjuri i Francis Naganu uz podršku LEGENDE MAJKA TAJSONA

Autor:

Sport

28.09.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetu borilačkih sportova, uzbuđenje dostiže vrhunac jer se bliži jedan od najiščekivanijih okršaja u 2023. godini.

NAJVEĆA BORBA GODINE: Tajson Fjuri i Francis Naganu uz podršku LEGENDE MAJKA TAJSONA

Foto: Tanjug/AP

 Na jednom ćemo ugledati legendu boksa, Tajsona Fjurija, svetskog prvaka teške kategorije po WBC-u. Na drugom, briljantnog borca iz sveta MMA, Francisa "Predatora" Naganua, čoveka čija je snaga i brutalnost postala legenda. Ova dva sveta sukobiće se u spektakularnom okršaju pred očima sveta, a u pozadini priče stoji još jedna borilačka ikona, Majk Tajson, koji pomaže Naganuu u pripremama za ovu epsku bitku, ima svoje viđenje ovog sudara divova. Kako se približava trenutak kada će zvuk početnog gonga ispuniti arenu u saudijskom Rijadu, svet borilačkih sportova drži dah i nestrpljivo iščekuje ovu epsku borbu. 

 

 

"Ovo je trenutno najveća bokserska borba. Ovo je trenutno najveća borba u svim borilačkim sportovima. Ako Francis pobedi Fjurija biće to najveće iznenađenje u istoriji sporta", rekao je legendarni bokser Majk Tajson u razgovoru za MMA Weekly, dok je govorio o nadolazećem meču između Tajsona Fjurija i Francisa Naganua.

Tajson, koji pomaže Francisu u pripremama za bokserski debi, istakao je da je doneo "Predatoru" samopouzdanje da može da pobedi Fjurija.

 

 

Majk je naglasio da su različiti ljudi s različitim stilovima, ali da će Naganu boksovati kao on sam i da će biti dobar u tome. Takođe, Tajson je izrazio uverenje da Fjuri neće moći da primeni svoj uobičajeni bokserski stil protiv Naganua, s obzirom na razlike u telesnim predispozicijama između dvojice boraca. Tajson je zaključio da se izuzetno raduje početku meča između ova dva borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading