SJAJNA VEST ZA SRBIJU! Još dve medalje za naše rvače na Svetskom prvenstvu!

Autor:

Sport

24.09.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj odličja se sve više povećava.

SJAJNA VEST ZA SRBIJU! Još dve medalje za naše rvače na Svetskom prvenstvu!

Foto: printscreen/RTS

Rvač srpske reprezentacije, Georgij Tibilov, uspeo je da osvoji odličje na Svetskom prvenstvu u Beogradu, pošto je slavio protiv Jermena Hracjoa Pogorsjana sa 4:0 u kategoriji do 63 kilograma grčko-rimskim stilom.

On je na taj način osvojio bronzanu medalju, što je četvrta medalja na ovom šampionatu. Tibilov je slavio protiv Pogorsjana sa 4:0 u meču za treće mesto.

Osim njega, Mate Nemeš osvojio je večeras bronzanu medalju u kategoriji do 67 kilograma u grčko-rimskom stilu na Svetskom prvenstvu u Beogradu i obezbedio plasman na Olimmpijske igre u Parizu 2024 godine.

Mate Nemeš je tako postao 44. član olimpijskog tima Srbije za OI u Parizu. Nemeš je u duelu za bronzanu medalju bio bolji od Amantura Ismailova iz Kirgistana.

Ovo je peta medalja za Srbiju na SP u Beogradu. Stevan Mićić je osvojio zlato u kategoriji do 57 kg, a Hetik Cabolov bronzu u slobodnom stilu u kategoriji do 74 kg. Ali Arsalan je Srbiji doneo bronzu u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 72 kg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading