KOLIKO JE OZBILJNA POVREDA TIJANE! Lekar reprezentacije Srbije OTKRIO kada se NAJBOLJA vraća na teren!

Autor:

Sport

25.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja odbojkašica Srbije doživela povredu protiv Belgije.

KOLIKO JE OZBILJNA POVREDA TIJANE! Lekar reprezentacije Srbije OTKRIO kada se NAJBOLJA vraća na teren!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Srpske odbojkašice su maksimalnim učinkom završile prvi deo takmičenja na Evropskom prvenstvu, ali se u poslednjem meču protiv Belgije povredila Tijana Bošković.

Odmah se oglasio i Odbojkaški savez Srbije, a sada je i doktor našeg nacionalnog tima Lazar Mirčeta detaljno objasnio kada će se najbolja igračica svetskih šampionki vratiti na teren.

- Tijana je dobro. Zapravo to nije bila povreda, ona je samo osetila bol tokom meča sa Belgijom. Imajući u vidu rezultat, a i da je već ranije imala problema sa tim, preventivno je izašla iz igre. Ceo tim i fizioterapeuti od sinoć rade sa njom. U principu, ne osećamo neku posebnu zabrinutost i očekujemo da će biti spremna za narednu fazu - rekao je za Mozzart Sport doktor Lazar Mičeta.

Foto: Starsport

 

U prvom trenutku izgledalo je mnogo gore...

- Leva peta je u pitanju... Ranije je osećala bol u toj regiji. Nikakva ozbiljnija povreda nije u pitanju, nego iritacija, imajući u vidu stepen opterećenja koji ona ima na svakom treningu i na svakoj utakmici. To je donekle očekivano. Međutim, ne možemo da rizikujemo ništa, tako da svakodnevno radimo. Odlična je stvar što imamo tri dana do sledeće utakmice, ne očekujemo da će biti nekih problema.

Otkrio je i trenutno stanje u igračkom kadru, što se tiče povreda.

- Ima nekih sitnih stvari, koje su u okviru očekivanog, s obzirom na to kakav je stepen opterećenja i faza takmičenja. Ništa što je nerešivo. Fizioterapeuti rade sa devojkama koje imaju manjih problema. Očekujemo da sve bude rešeno da meča sa Švedskom i da ćemo imati kompletan sastav na raspolaganju za narednu fazu - zaključio je Mičeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading