SLETELE RODE! Srpski trofejni sportisti ponovo postali roditelji!

Autor:

Sport

07.08.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašica Stefana Veljković donela na svet ćerkicu Vidu. Sa kolegom iz muške reprezentacije Srećkom Lisincem već ima sina Luku.

SLETELE RODE! Srpski trofejni sportisti ponovo postali roditelji!

Foto: Instagram.com/Printscreen

Rode su sletele u dom uspešnih srpskih sportista. Naša trofejna obbojkašica Stefana Veljković i proslavljeni srpski odbojkaš Srećko Lisinac drugi put su postali roditelji, a u njihov život je ušla ćerkica Vida.

Lepu vest je na društvenim mrežama objavila ponosna mama okačivši na Instagramu zajedničku fotografiju uz poruku "Dobrodošla mamina devojčice". Inače, uspešni odbojkaški par već ima sina Luku koji je rođen u februaru 2021. Kao i tada, odbojkašica i odbojkaš su izabrali upečatljivo ime. Naime, Vida je staro slovensko ime, potiče od osnove videti. Pretpostavlja se da ima i latinskog prožimanja sa reči "vita" u značenju život.

Foto: printscreen/instagram.com/stefana_veljkoviclisinac

 

Podsetimo, Stefana Veljković je tokom karijere, koju je prekinula zbog prve trudnoće i nije se vraćala na teren, iako je to najavljivala u više navrata, sa reprezentacijom Srbije osvojila 11 medalja. Svakako najznačajnije su zlato na Svetskom prvenstvu u Japanu 2018, kao i srebro na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru. Na Evropskom prvenstvu se okitila sa dva zlata 2017. i 2019. godine.

S druge strane, Srećko Lisinac se okitio zlatom na Evropskom prvenstvu 2019, kao i bronzama 2013. i 2017. Svetsku ligu sa Srbijom pokorio je 2016, dok je godinu dana ranije osvojio srebro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading