UPLAŠILI SMO SE POBEDE: Rašović BRUTALNO ISKREN o razlogu poraza od Grčke!

Autor:

Sport

27.07.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši momci su doživeli debakl u polufinalu.

UPLAŠILI SMO SE POBEDE: Rašović BRUTALNO ISKREN o razlogu poraza od Grčke!

Foto: Vaterpolo savez Srbije/Orange NL

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Vaterpolisti Srbije izgubili su danas u polufinalu Svetskog prvenstva od selekcije Grčke sa 13:7 (3:2, 3:0, 3:3, 4:2).

Na taj način, Srbija je ostala bez prilike da se bori za svetsko zlato, a takođe je ostala i bez plasmana na Olimpijske igre, makar trenutno.

O utakmici sa Grčkom je pričao i Strahinja Rašović, koji je istakao razlog poraza.

Izgubili smo, utakmica sa Grčkom nije bila onakva kakvu smo očekivali. Jednostavno smo se uplašili pritiska i mogućnosti šta nam sve donosi pobeda – olimpijsku vizu, medalju… Već smo napravili veliki iskorak u odnosu na prethodni period. Naravno da se ne zadovoljavamo time, nego idemo po medalju - rekao je vaterpolista Srbije Strahinja Rašović.

Dodao je da se on i njegovi saigrači okreću utakmici za treće mesto, koje će "delfini" igrati protiv Španije, od koje su već izgubili na otvaranju prvenstva.

Nemamo vremena za žaljenje. To je sport, a ovo je Svetsko prvenstvo. Mi smo u borbi za medalju i za dva dana nas očekuje utakmica protiv Španije. Utakmicu sa Grčkom apsolutno zaboravljamo, nismo igrali dobro. U subotu treba da igramo najbolje što možemo, kako bismo uzeli bronzu - zaključio je Rašović.

Meč za treće mesto je na programu u subotu, od 06:00, dok će veliko finale biti odigrani istog dana, od 11 časova, a sastaće se selekcije Grčke i Mađarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading