ODBOJKAŠICE ZAKAZALE! Srpkinje POKLEKLE, samo ČUDO ih vodi na ZAVRŠNI TURNIR!

Autor:

Sport

01.07.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše dame poražene su od Dominikanske Republike posle pet setova.

ODBOJKAŠICE ZAKAZALE! Srpkinje POKLEKLE, samo ČUDO ih vodi na ZAVRŠNI TURNIR!

Foto: OSSRB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Posle vaterpolista koji su doživeli neočekivan i bolan poraz od Sjedinjenih Američkih Država, dobili smo još loših vesti, ovog puta od odbojkašica.

Srbija je poražena od Dominikanske Republike u okviru Lige nacija rezultatom 3:2 (22:25, 25:15, 23:25, 25:19, 15:10), te je gotovo izvesno da se neće plasirati na završni turnir ovog takmičenja.

Izabranice Đovanija Gvidetija dva puta su vodile, a kada su u neizvesnoj završnici dobile treći set sa 25:23 delovalo je da će stići i do konačne pobede. Ipak, tada se dešava novi nejasan pad u igri našeg tima koji gubi četvrti, a zatim i peti set, te će za plasman na fajnal-ejt turnir Lige nacija morati da se poklopi mnogo toga.

Republika

Foto: Starsport

Đovani Gvideti

 

Teško je verovati da će naše dame biti tolike miljenice fortune, te da će mnogi favoriti doživeti neuspehe koji bi, uz dobre rezultate Srbije, izabranice Đovanija Gvidetija odveli na završni turnir.

Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković donela je Srbiji čak 31 poen protiv Dominikanki, a uz nju istakle su se još i Uzelac i Popović sa po deset poena.

Srbiji preostaje još meč u noći subota na nedelju (od 03.30) protiv Bugarske, ali bojimo se da pobeda neće biti dovoljna. Pobedu više imaju Kina, Japan i Italija, kao i već eliminisana Dominikanska Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Luka

01.07.2023 08:13

Sjajna igre Boškovićeve protiv Njemica je iscrpila ,pa je nedostajao delić snage njoj i Stefanović protiv odličnih Dominikanki