TRAGEDIJA! Utopio se slavni sportista! Morska struja ga ODNELA u smrt!

Autor:

Sport

28.06.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki sportista Rajan Malet izgubio život zbog jakih struja nedaleko od obale Floride.

TRAGEDIJA! Utopio se slavni sportista! Morska struja ga ODNELA u smrt!

Foto: Ap photo

Užasne vesti dolaze nam iz Sjedinjenih Američkih Država! Bivši NFL igrač Rajan Malet koji se proslavio na poziciji kvoterbeka, popoginuo je tokom godišnjeg odmora na Floridi, nešto manje od tri nedelje otkako je proslavio 35. rođendan.

Prema prvim informacijama iz Amerike, on se utopio nakon što su ga struje odvukle od obale, a zatim nije uspeo da se vrati na kopno!

Spasioci su izvukli iz vode njegovo beživotno telo, a pokušaji reanimacije nisu dali rezultata. Obližnja bolnica mogla je samo da konstatuje smrt poznatog sportiste koji se prvo vodio kao turista, dok nije otkriven njegov identitet. Strašna tragedija dogodila se u mestu Destin na Floridi, dok se o slučaju oglasila i kancelarija šerifa u okrugu Okalosa.

 

 

Informacije koje stižu sa lica mesta otkrivaju da se Rajan "nasukao" na peščani sprud, gde se i udavio pre nego što je spasilački tim uspeo da stigne do njega. Osim Maleta probleme sa strujama u blizini obale na Floridi imali su i brojni drugi kupači, ali američki mediji za sada nisu otkrili da li je on jedina žrtva. Meteorološka agencija je nakon velike tragedije izdala saopštenje o strujama koje bi mogle da odnesu još života.

I NFL timovi su izdali saopštenja o smrti poznatog američkog sportiste - od njega su se oprostile ekipe za koje je igrao, timovi protiv kojih je nastupao, saigrači, rivali i navijači. 

Podsetimo, Rajan Malet je tokom šest sezona bio kvoterbek u NFL-u, nakon što je sa koledža Arkanzas izabran kao 74. pik 2011. godine. Uzeli su ga Nju Ingland Petriotsi, a zatim je igrao za Hjuston Teksanse i Baltimor Rejvense.

Tokom šest sezona u NFL ligi uglavnom je bio drugi izbor na mestu kvoterbeka u svojim timovima, a tokom 2015. godine imao je najbolju sezonu u karijeri.

Karijeru mu je, ipak, obeležio incident kada je, u septembru 2019. godine, priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Prethodne tri godine bio zaposlen kao trener američkog fudbala u srednjoj školi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading