UMALO SENZACIJA U LIGI NACIJA! Srbija PALA posle preokreta i neviđene DRAME!

Autor:

Sport

16.06.2023

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u šestom kolu Lige nacija od selekcije Brazila rezultatom 2:3 (25:23, 22:25, 25:21, 12:25, 11:15).

UMALO SENZACIJA U LIGI NACIJA! Srbija PALA posle preokreta i neviđene DRAME!

Foto: Starsport

Sara Lozo

Bio je to peti poraz u šest mečeva za izabranice Đovanija Gvidetija, koje su u Braziliji bile nadomak senzacije i rušenja favorizovanog domaćina.

Samo zahvaljujući greškama srpskih odbojkašica, a u ovom meču su ih napravile čak 35, domaći Brazil je stigao do trijumfa, kome je to bio peti trijumf, uz samo jedan doživljeni neuspeh.

Ponadale su se Srpkinje da će izostankom najboljih igračica domaće selekcije Gabi Gimaraeš i Ana Kristina De Souza, moći da naprave iznenađenje, i bile su na pravom putu.

Vodila je Gvidetijeva četa 2:1 u setovima, međutim, sjajna atmosfera u dvorani i veliki broj grešaka u napadu koštao je našu selekciju druge pobede u ovom ciklusu Lige nacija.

Foto: Starsport

selektor Srbije Đovani Gvideti

Brazilke je do pobede predvodila Taisa sa 18 poena, od čega čak devet iz bloka! Uz rame joj je bila Kisi Nasimento sa 16, dok su po 12 upisale Ana Karolina Da Silva i Moreira Prisila.

U srpskoj reprezentaciji je odskočila mlada Aleksandra Uzelac sa 17 poena. Po četiri manje su imale Jovana Stevanović i Sara Lozo, dok je 12 puta poentirala Maja Aleksić. Bianka Buša i Ana Bjelica su upisale po sedam, a Katarina Lazović i Slađana Mirković po tri poena.

Srbija u noći između petka i subote (2 časa po srednjeevropskom vremenu) igra protiv Tajlanda, dok će rivalke u poslednjem kolu biti Hrvatice, koje su zabeležile svih pet poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading