MUK U HALI! Srbin NAPRAVIO HAOS: Poslao dva igrača u BOLNICU, jedan pao u NESVEST! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milosavljev našao se u centru pažnje posle zaista nesvakidašnjih događaja.

MUK U HALI! Srbin NAPRAVIO HAOS: Poslao dva igrača u BOLNICU, jedan pao u NESVEST! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dejan Milosavljev

Golman rukometne reprezentacije Srbije i nemačkog Fuksea, Dejan Milosavljev, napravio je haos na utakmici Evropske lige protiv Šafhauzena.

Njegov tim slavio je sa 30:24 i stigao do prilike da se bori za trofej koji je osvajao dva puta, ali se jedan od najboljih evropskih golmana u centru pažnje našao zbog nesvakidašnjih događaja.

Naime, Milosavljev je uspeo da pošalje u bolnicu dva rukometaša protivničke ekipe, dobije crveni karton, a na kraju se i sam povredi!

Prvo je loše prošao Lukas Herburger na koga je Milosavljev pao sa svojih 135 kilograma posle sudara, pa je on momentalno prevezen u bolnicu. Zatim mu se u bolnici pridružio i Zoran Marković kog je Milosavljev udario nogom u lice.

Tom prilikom srpski golman zaradio je crveni karton, ali i povredio stopalo, a Marković je ostao nepomično da leži i pao je u nesvest posle čega su svi u hali zanemeli. U bolnici mu je pružena lekarska pomoć, a sportski direktor Šafhauzena, David Graubner, ostao je u šoku posle svega.

Ovo nikada nisam doživeo. Čak smo dvojicu igrača posle utakmice morali voziti u bolnicu - rekao je on.

Sporne trenutke sa utakmice možete videti na 07:35 i 09:25 na snimku iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading