BOMBA! Atraktivna Srpkinja NEOBIČNOG imena stigla do reprezentacije! Mami UZDAHE i budućnost je nacionalnog tima! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.04.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su oduševljeni što mogu da je vide na terenu.

BOMBA! Atraktivna Srpkinja NEOBIČNOG imena stigla do reprezentacije! Mami UZDAHE i budućnost je nacionalnog tima! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Zoë Petrović

Zoe Petrović

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Uroš Bregar, okupio je igračice kako bi ih spremio za izazove koji slede u baražu za Svetsko prvenstvo.

Srbija će igrati protiv Turske, a pored standardnih igračica, seniorskoj reprezentaciji priključene su i neke mlade snage.

Jedna od njih je i 22-godišnja rukometašica Bekamenta iz Bukovičke banje, devojka jako neobičnog imena - Zoe Petrović. Ona igra na poziciji krila, a osim po čudnom imenu i odličnim igrama, u prvi plan je iskočila i po svom fizičkom izgledu.

Zoe jednostavno pleni lepotom, a muškarcima je osmeh na licu redovna pojava kada je vide na terenu. Prelepa Zoe rođena ponikla je u rodnom Boru, ove sezone je postigla 90 pogodaka u šampionatu, a po dolasku u reprezentaciju nije krila zadovoljstvo:

Svakoj od nas je poziv velika čast i zadovoljstvo. Tu smo da damo svoj maksimum, da treniramo i iznad svojih mogućnosti da bismo pokazale da nam je mesto ovde. Ne razlikujemo treninge razvojne ekipe i najbolje selekcije i podjednako posvećeno pristupamo svim treninzima - rekla je u svoje ime, ali i u ime ostalih mlađih koleginica, Zoe Petrović za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srbija će 7. aprila gostovati Turskoj, a pet dana kasnije ugostiti svoje protivnice i ti susreti odlučiće koja reprezentacija krajem godine učestvuje na Svetskom prvenstvu u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading