SPEKTAKL U 02 ARENI! Pobednički POVRATAK Džošue! Izbegnuti HAOS i opšta TUČA! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2023

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šampion sveta u teškoj kategoriji Entoni Džošua vratio se u ring, pošto je u londonskoj O2 Areni posle spektakularne borbe savladao Amerikanca Džermejna Frenklina.

SPEKTAKL U 02 ARENI! Pobednički POVRATAK Džošue! Izbegnuti HAOS i opšta TUČA! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Britanac je prethodno doživeo oba poraza od Ukrajinca Aleksandera Usika, pa je protiv Amerikanca slavio jednoglasnom odlukom sudija. Trijumfom je Entoni Džošua uspeo da vrati samopouzdanje, uoči izbor sledećeg rivala u ringu.

Nisu mnogi davali šanse Frenklinu, očekivavši da će ga britanski bokser mnogo ranije nokautirati, međutim, to se nije dogodilo. Džošua je bio strpljiv, kontrolisao borbu tokom svih 12 rundi, a zahvaljujući nekoliko preciznih i razornih udaraca na startu duela stigao je do pobede.

 

 

U samom finišu meča umalo nije došlo do tuče u ringu između Britanca i tima američkog boksera. Naime, Frenklinovom treneru je jedan potez Džošue zasmetao,  pa je nasrnuo na Entonija. Međutim, umešali su se ostali i strasti su se smirile, a veći incident je izbegnut.

Džošua je ovim trijumfom prekinuo niz od dva vezana poraza i sada ima skor 25-3 i sigurno će dati sve od sebe da se vrati na vrh teške kategorije.

Nasuprot njemu, Džermejn Frenklin je doživeo drugi poraz u karijeri i sada ima 21 pobedu uz dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading