TEKVONDO KLUBU AZIJA DESET MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE: Novak Stanić najbolji senior, Ela Marić osvojila zlato sa 16 godina!

Autor:

Sport

19.03.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena prošlogodišnja dominacija ovog kluba.

TEKVONDO KLUBU AZIJA DESET MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE: Novak Stanić najbolji senior, Ela Marić osvojila zlato sa 16 godina!

Foto: TK Azija

Tekvondo klub Azija

Na juče održanom seniorskom prvenstvu Srbije u Zrenjaninu, u konkurenciji 43 kluba,  seniori Tekvondo kluba Azija su ponovili prošlogodišnju dominaciju osvojivši 6 zlatnih , 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

Pokazali su da rad i vera u sebe donose rezultat i ponosni smo na celu ekipu i trenere.

Novak Stanić proglašen je za najboljeg seniora Srbije, a Ela Marić, bronzana sa poslednjeg Svetskog prvenstva za juniore,  sa samo 16 godina je osvojila titulu seniorske prvakinje države.

Zlatne medalje su za TK Azija osvojili Ela Marić, Nađa Tešić, Aleksandra Perišić, Todor Vasilić, Novak Stanić i Miloš Golubović, srebrom su se okitili Teodora Radak i Strahinja Milinković, dok su bronzane medalje otišle u ruke Petra Nedeljkovića i Luke Stanojlovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Veselinka

19.03.2023 13:57

Sve čestitke za mlade nade i našu svetlost sa njima. Posebna čestitka za najmlađu juniorku Srbije, Eli Marić, novoj zvezdi koja će nam svetlost podariti.