NESTVARAN PREOKRET: Poznati sportista MRTAV već šest meseci - MISTERIJA dostigla kulminaciju!

Autor:

Sport

12.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okolnosti njegove smrti su sve čudnije.

NESTVARAN PREOKRET: Poznati sportista MRTAV već šest meseci - MISTERIJA dostigla kulminaciju!

Foto: printscreen/youtube.com

Antonin Hajek

Čuveni ski skakačAntonin Hajek, pronađen je mrtav u Maleziji.

Ovaj 36-godišnji Čeh nestao je pre više od pet meseci, a porodica je dugo tragala za njim. Potraga se, nažalost, završila tragično, ali uz veliku dozu misterije. Hajekovo telo pronađeno je daleko od domovine, a navodi se da je on u Maleziji i poslednji put primećen živ.

Preminuo je bivši ski-skakač, češki rekorder i selektor reprezentacije Antonin Hajek. Njegov život ugasio se u ranoj 37. godini. Iz poštovanja prema njegovoj porodici nećemo davati dodatne informacije o okolnostima njegove smrti - poručeno je iz Skijaškog saveza Češke za medije pošto je nažalost pronađeno telo.

Ipak, sada su se pojavile nove informacije, koje je doneo češki list "Blesk". Ovaj list je izneo tvrdnje da je Hajek mrtav već neko vreme i da je njegovo telo trebalo da završi u moru. S' obzirom na to da kod sebe nije imao dokumenta, potraga za njim je dugo trajala.

Takođe, prema prvim navodima, Hajek je umro nakon svog 36. rođendana, koji je bio 12. februara ove godine, ali Česi tvrde da je zapravo smrt nastupila mnogo pre, i da je vrlo verovatno da je Antonin stradao već u septembru prošle godine.

Profesionalnu karijeru Hajek je završio davne 2015. godine, a kao nestao vodio se od 2. oktobra 2022. kada je porodica prijavila policiji da ga nema. 

U istoriju ski skokova upisao se na čuvenoj skakaonici u Planici kada je leteo čitavih 236 metara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading