NJIH JE LJUBAV PREMA ISTOJ PROFESIJI SPOJILA! Ovo su NAJPOZNATIJI SPORTSKI BRAKOVI u Srbiji!

Autor:

Sport

07.03.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je više sportista iz Srbije koji odlučuju da stanu pred oltare, a njihovi brakovi cvetaju idilično.

NJIH JE LJUBAV PREMA ISTOJ PROFESIJI SPOJILA! Ovo su NAJPOZNATIJI SPORTSKI BRAKOVI u Srbiji!

Foto: printscreen/instagram

Među najpoznatijim sportskim brakovima je svakako tenisko-fudbalski, u kome uživaju nekada prvi reket sveta WTA liste Ana Ivanović i bivši kapiten nemačke reprezentacije i Bajerna Bastijan Švajnštajger.

Nekadašnja vladarka ženskog tenisa i popularni Švajni venčali su se u julu 2016. godine i imaju sinove Luku (4) i Leona (3), dok su Ana i Bastijan nedavno objavili da će dobiti i treće dete!

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

2. Dragutin i Biljana Topić - proslavljeni atletski par je ispisao istoriju sportskih brakova, kao prvi koji su se venčali, a da su iz iste sportske oblasti i discipline!

Kruna njihovog srećnog braka su ćerke Angelina i Sofija, a prva sigurno korača putem svojih roditelja, jer je rezultatima obeležila prethodnu godinu i proglašena za najbolju mladu sportistkinju Evrope.

 

 

3. Danilo Anđušić i Ivana Maksimović - košarkaš Partizana i proslavljena strelkinja Crvene zvezde, stali su pred oltar na obalama Egejskog mora u Santoriniju. Od 2015. su u braku, a tri godine kasnije rodio im se sin Filip. Pre dve godine, Ivana je rodila Danilu još jednog naslednika - Uroša.

Foto: printscreen/instagram

 

4. Petar Nenadić i Jelena Nikolić - nekadašnji rukometni reprezentativac Srbije i bivši kapiten ženske odbojkaške selekcije žive u skladnom braku, a u januaru pre deset godina dobili su sina Aleksu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Nikolic (@nikolica12)

 

5. Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo - Proslavljeni rukometaš i svojevremeno reprezentativka Srbije u odbojci upoznali su se 2011. godine, a imaju sina Boška i ćerku.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo

6. Vladimir Vanja Grbić i Sara Peković - Legendarni odbojkaš i slavna karatistkinja su utabali temelje kao jedan od prvih srpskih sportskih brakova na ovim prostorima. Oni imaju četvoro dece, tri ćerke Inu (18), Unu (17), Milu (11) i sedmogodišnjeg sina Lazara.

 

 

7. Filip Filipović i Sanja Hanušić - Jedan od najboljih igrača u istoriji srpskog vaterpola i dugogodišnji kapiten Delfina oženjen je bivšom odbojkašicom od 2010. godine. Kao plod njihove ljubavi došli su stariji sin Vuk i mlađa ćerka Una, koju su dobili u januaru pre dve godine.

Foto: printscreen/instagram

 

8. Srećko Lisinac i Stefana Veljković - I ovaj par dolazi iz iste oblasti, a kuriozitet u njihovom slučaju je da igraju na istoj poziciji (srednjeg blokera). Tokom reprezentativnih priprema su se upoznali i venčali pre tri godine, a u februaru 2021. dobili sina Luku.

Foto: prinstcreen/instagram.com/sreckolisinac_20

 

9. Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović - Bivši vaterpolista se posle neuspelog braka sa Natašom Bekvalac oženio sa proslavljenom odbojkašicom.

10. U septembru 2021. dvostruka olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić udala se za dugogodišnjeg dečka Marka Đuričića, koji se takođe bavi ovim sportom.

 

 

Krajem prošle godine Milica je objavila da njih dvoje očekuju prinovu, te se posle blistave karijere u potpunosti posvetila stvaranju porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading