CRNO-BELI OSVOJILI KUP: Odbojkaši Partizana u finišu PREGAZILI crveno-bele i stigli do trofeja!

Autor:

Sport

26.02.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno izdanje izabranika Bojana Janića u petom setu.

CRNO-BELI OSVOJILI KUP: Odbojkaši Partizana u finišu PREGAZILI crveno-bele i stigli do trofeja!

Foto: Starsport

Odbojkaši Partizana

Odbojkaši Partizana su novi osvajači Kupa Srbije u odbojci, pošto su u velikom finalu, održanom u Ubu, savladali Vojvodinu sa 3:2 (21:25, 25:22, 18:25, 25:19, 15:7).

Gledali smo sjajno finale u Ubu, a na kraje je u prepunoj hali Partizan uspeo da slomi otpor svog rivala u završnici petog seta i stigne do drugog trofeja u ovoj sezoni.

Gledali smo vrlo izjednačen meč, Novosađani su prvi poveli, ali su odbojkaši crno-belih, koje sa klupe predvodi bivši reprezentativac Bojan Janić, uspeli da poravnaju rezultat. Voša ponovo stiže do prednsoti, nakon ubedljivog osvajanja trećeg seta, ali crno-beli uzvraćaju istom merom, pa se ušlo u peti set.

Republika

Foto: Starsport

 

Vojvodina se držala do 8:6, ali je onda na scenu stupio mladi Bojan Mandić i sjajnim servisima "uništio" protivnika. Nisu imali rešenje izabranici Slobodana Boškana za mladog igrača, Partizan je vezao pet poena, i na kraju rutinski priveo meč kraju.

Ovo je deveti trofej Kupa u istoriji za ovaj tim, a crno-beli su uspeli i da odbrane trofej, koji su osvojili prošle sezone.

Isti rivali su se susreli i na početku sezone u Superkupu Srbije, kada je takođe Partizan slavio, tako da je jasno da će tim iz Vojvodine morati da pronađe rešenje za velikog rivala, ukoliko želi da osvoji najbitniji trofej u sezoni, titulu prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading