TI LUTAŠ, BEBO! SKRENUO SI S PUTA, BEBO! Završena su F1 predsezonska testiranja, a svi pričaju o rukiju koji se nije proslavio (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi as nije ostavio sjajan utisak na početku svoje karijere u najbržem cirkusu na svetu.

TI LUTAŠ, BEBO! SKRENUO SI S PUTA, BEBO! Završena su F1 predsezonska testiranja, a svi pričaju o rukiju koji se nije proslavio (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lando Noris i Oskar Pjastri

Nova sezona Formule 1 počeće sledećeg vikenda, trkom za Veliku nagradu Bahreina, a na istom mestu su u prethodna tri dana održana testiranja uoči predstojeće takmičarske godine.

U F1 karavanu će se naći i dva debitanta, a u pitanju su Australijanac Oskar Pjastri koji će voziti za Meklaren i Vilijamsov Amerikanac Logan Sardžent.

Upravo ovaj prvi je zvezda naše priče.

Tokom tri dana testiranja, Pjastri se nije proslavio. Prvo je ostvario 18. najbolje vreme od 19 vozača, dok je sličan rezultat imai u poslednjeg dana, kada je bio 16. od 17 trkača. Bolji rezultat je ostvario samo drugog dana, kada je bio deveti.

Osim toga, postao je viralan snimak i na kom je izgubio kontrolu nad bolidom, okrenuo se i izleteo sa staze.

Inače, Pjastri je 2021. godine bio šampion Formule 2, godinu dana ranije prvak Formule 3, a 2019. je pokorio i Formulu Reno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading