TOTALNI HAOS U SVLAČIONICI! Transrodna plivačica se SKINULA pred ostalim devojkama, one ostale ŠOKIRANE!

Autor:

Sport

10.02.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tabu tema u javnosti isplivala je na površinu.

TOTALNI HAOS U SVLAČIONICI! Transrodna plivačica se SKINULA pred ostalim devojkama, one ostale ŠOKIRANE!

Foto: Tanjug/AP

Lija Tomas

Američka plivačica Lija Tomas dobro je poznato lice u plivačkom svetu.

Rođena je kao muško, ali joj je dopušteno da se takmiči u konkurenciji dama, te Lija to odlično koristi i dominira gde god da se pojavi.

Pored toga što dominira u bazenu, puno bure izaziva i van njega, pa je tako često veliki problem kada se nađe u svlačionici sa ostalim plivačicama. Bivša plivačica i šampionka SAD Rali Gejns podelila je svoje iskustvo sa Lijom Tomas iz svlačionice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lija Tomas

 

Nismo bili unapred upozoreni da ćemo deliti svlačionicu sa Lijom. Nismo dali saglasnost, nisu tražili našu saglasnost, ali u toj svlačionici smo se okrenuli i tamo je biološki muškarac od 193 centimetara njegove pantalone, koji skida svoje pantalone i gleda nas kako se skidamo, a bili smo izloženi muškim genitalijama. Za mene je to bilo gore od takmičarskog dela - rekla je Rali Gejns i optužila velike organizacije da podržavajum Tomasovu, što bi se donedavno smatralo polnim napadom ili voajerizmom:

- Čak bi pre godinu - dve dana ovo bilo smatrano nekim oblikom polnog napada i voajerizma. Ali sada se čak ni razmišlja o tome, delije kao da ove velike organizacije ohrabruju da se to događa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lija Tomas

 

Za kraj je, takođe, dodala:

- Naravno, nakon Univerzitetskog šampionata, NCAA je nominovala Liju Tomas za NCAA ženu godine, tako da mi slavimo ovaj pokret. Ovo nije nešto što se dogodilo slučajno na jednokratnoj osnovi. Oni ohrabruju biološke muškarce da se takmiče u ženskim sportovima - zaključila je Rajli Gejns.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading