UŽAS U NIŠU: Voz pregazio čuvenog srpskog sportistu

Autor:

Sport

09.01.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni bokser je na mestu ostao mrtav.

UŽAS U NIŠU: Voz pregazio čuvenog srpskog sportistu

Foto: Tanjug/AP

Miomir Marjanović Metlica, čuveni niški bokser, poginuo je danas u Nišu na pruzi u ulici Dušana Popovića, kada je na njega naleteo voz.

Istražni organi identifikovali su čoveka koji koji je nastradao jutros na pruzi u Nišu, a potvrdili su da je reč o Miomiru Marjanoviću Metlici (74), bivšem bokseru iz Niša, koji stanuje nedaleko od mesta nesreće.

 - Bio je jedan od boljih boksera Radničkog ali u u onoj velikoj Jugoslaviji. Bio je u kategoriji Marjana Beneša, velter, tu je bila i najveća konkurencija. Retki su mečevi koje je izgubio, otuda i nadimak „Metlica“, jer je čistio sve po ringu. Njego život je jedna tužna priča, jedna od onih koju proživljavaju bokseri posle završetka karijere – kazao je Santrač, jedan od novinara koji su pratili karijeru srpskog boksera.


Po svemu sudeći, on se vraćao kući kada je na njega naleteo voz i usmrtio ga dok je prelazio prugu na "divljem prelazu", na mestu na kojem stanovnici ovog kraja često prelaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading