NA KORAK OD PREOKRETA: Oslabljeni crno-beli na krilima navijača stigli do časnog poraza u Švajcarskoj!

Autor:

Sport

10.11.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priliku za revanš imaće u Beogradu.

NA KORAK OD PREOKRETA: Oslabljeni crno-beli na krilima navijača stigli do časnog poraza u Švajcarskoj!

Foto: OK Partizan

OK Partizan

Odbojkaši Partizana u prvom meču šesnestine finala Kupa CEV izgubili su 3:2 (25:15, 25:23, 24:26, 17:25, 15:9) od Amersvila.

Revanš meč igra se u sredu 16. novembra u Beogradu.

Partizan Efbet je u meč ušao bez tri najbolja igrača (Mrdak, Kapur i Bjelica). Veoma mlad tim kao da je pao pod utiskom pune dvorane domaćih navijača i prva dva seta lako su izgubili. Trener Bojan Janjić uspeo je izmenama da probudi svoj tim. Podrška je stizala od od 45 navijača "Grobari Cirih" i crno beli su stigli do izjednačenja. Pored dva seta zaostatka, crno-beli su u trećem periodu gubili sa 17:10 i nestvarno je kako su uspeli da se vrate i dobiju sa 26:24. 

Četvrti set pripao je beogradskim crno-belima rezultatom 25:17, te se odluka donela u petom periodu.

U peti set crno beli su ušli i bez kapitena Tadića, koji je povredio zglob i saigrači su ga izneli sa terena. Domaćin na iskustvo dobija peti set 15:9.

Republika

Foto: OK Partizan

OK Partizan

 

Kod pobednika najefikasniji bili su Bjern Hene i Džon Soane Patita Vaimua Vent sa po 18 poena. Kod Partizana briljirao je Danijel Gruaveus sa 22 poena, a veoma važnu ulogu imao je Aleksa Mandić, koji je uneo preokret sredinom trećeg seta i na kraju zabeležio 11 poena.

Po završetku utakmice igrači Partizana prišli su navijačima koji su ih pesmama bodrili još pet minuta.

Partizanu je za prolaz u narednu rundu dovoljna svaka pobeda 3:0 ili 3:1. Ukoliko izabranici trenera Janjića pobede 3:2, po pravilu Kupa CEV igraće se još dodatni zlatni set.

Revanš je na programu sledećeg četvrtka u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading