Stonoteniseri Partizana proslavili 72. rođendan!

Autor:

Sport

27.10.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u crno-beloj porodici.

Stonoteniseri Partizana proslavili 72. rođendan!

Foto: STK Partizan

Godišnjom skupštinom, predstavljanjem planova za nastupajuću sezonu i podsećanjem na velikane koji su nas u prethodnih godinu dana napustili, članovi ekipa i uprave SK „Partizan" iz Beograda proslavili su 72 godine postojanja, kluba sa 17 titula državnog prvaka i čiji su stonoteniseri osvojili brojne medalje na evropskim i svetskim prvenstvima, kao i na Olimpijadama.

- Prvi deo takmičenja u minuloj sezoni počeli smo izvanredno sa deset pobeda i samo jednim porazom, da bi smo na kraju završili na visokom četvrtom mestu. Zadovoljan sam da nas i ove godine svrstavaju u favorite za osvajanje titule, što će biti izuzetno teško s obzirom da u stonoteniskoj ligi Srbije učestvuje veliki broj inostranih takmičara - rekao je predsednik kluba i igrač Bojan Milošević.

Godišnja skupština i proslava crno-belih počela je minutom ćutanja za Milivoja Karakaševića, Zorana Gajića i Dragoslava Kapetanovića, legendi stonoteniskog kluba „Partizan", koji su preminuli u prethodnih godinu dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading