RAMPA! Šamar Rusiji i Belorusiji!

Autor:

Sport

22.10.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovija odluka!

RAMPA! Šamar Rusiji i Belorusiji!

Foto: Tanjug/AP

Međunarodna skijaška federacija (FIS) odlučila je da zadrži suspenziju ruskih i beloruskih sportista sa svih svojih takmičenja, posle današnjeg Saveta održanog u Zeldenu.

- Savet je odlučio, kako bi zadržao integritet FIS takmičenja i radi bezbednosti svih učesnika, a u skaldu sa preporukama MOK-a, da zadrži zabranu učešća na svojim takmičenjima ruskim i beloruskim sportistima- navelo je ovo telo u saopštenju.

Republika

Foto: Instagram.com/asvindal

Skijanje


Ta odluka će najviše uticati na takmičenje u nordijskom skijanju, disciplini u kojoj su ruski takmičari osvojili skoro trećinu medalja na poslednjim Olimpijskim igrama u Pekingu.

- Vratiću se. Moramo svi da se vratimo- napisala je na društvenim mrežama mlada ruska skijašica Veronika Stepanova, olimpijska šampionka sa ženskom štafetom u Pekingu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Borivoj Zecevic

23.10.2022 10:03

Kada su u pitanju najozbiljniji problemi , kao sto je pitanje opstanka jedne, ili dve drzave, onda je sve ostalo, izmedju ostalog I sport, bitno kao I "lanjski sneg"...