DEBELI, SKUPI M*DA! Ferguson BRUTALNO odgovorio Habibu - pretvorio si se u GO*NO!

Autor:

Sport

19.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac isprozivao proslavljenog ruskog borca.

DEBELI, SKUPI M*DA! Ferguson BRUTALNO odgovorio Habibu - pretvorio si se u GO*NO!

Foto: Tanjug/AP

Razbuktava se rat između dva čuvena MMA borca, Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona! Habib je najpre isprozivao Tonija rečima da se "bori samo za novac", a ovaj mu je potom uputio "brutalan" odgovor.

Njegovo vreme je isteklo, nema šanse da se vrati. Nema Habiba, nema Tonija, naše vreme je prošlo. On se bori jer mu verovatno treba novac, u SAD-u morate plaćati svašta. On je iz Kalifornije, a koliko znam tamo mu odmah uzmu pola zarade. Mislim da se bori isključivo zbog novca da plati račune i porez, tako da ga u jednu ruku i razumem. Ali jednom kada ti vreme prođe, ne možeš ga vratiti - rekao je Habib pre neki dan za "MMA Junkie", na šta je uzvratio Ferguson:

Oh debeli, kada ćeš napokon skupiti m**a i prestati pisati čekove bez pokrića. Otac bi ti bio jako ljut da vidi u kakvo go**o si se pretvorio. Jede li ovaj tip uopšte tiramisu? - naveo je Toni.

 

 

Do okršaja između Nurmagomedova i Fergusona, koji su navijači širom sveta sa nestrpljenjem čekali, nikada nije došlo, budući da se Rus penzionisao, a pitanje je i do kada će se Toni boriti, jer se nalazi u očajnoj formi od pet vezanih poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading