ŠUMAHEROV SIN JE GOTOV! Nema ugovor za sledeću SEZONU, vlasnik HAS-a besan: Košta nas bogatstvo jer je slupao mnogo bolida

Autor:

Sport

18.10.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme mu curi.

ŠUMAHEROV SIN JE GOTOV! Nema ugovor za sledeću SEZONU, vlasnik HAS-a besan: Košta nas bogatstvo jer je slupao mnogo bolida

Foto: Tanjug/AP

Sin legendarnog Mihaela Šumahera, 23-godišnji Mik, trenutno vozi drugu sezonu u Formuli 1, ali za sada nije opravdao očekivanja.

Šumaher prošle sezone nije osvojio nijedan poen, dok se ove dva puta našao među osvajačima bodova (osmo mesto u Velikoj Britaniji i šesto u Austriji) i sakupio ih je ukupno 12.

Ipak, to nije bilo dovoljno da izbegne kritike Džina Hasa, vlasnika ekipe Has, za koju vozi.

Mislim da Mik ima mnogo potencijala, ali on nas košta bogatstvo jer je slupao mnogo bolida zbog kojih smo izgubili mnogo novca koji jednostavno nemamo. Da nam je barem doneo neke poene... Ako ste Ferštapen i uništavate automobile, rešićemo to. Ali, ako ste uvek na začelju i uništavate automobile, e onda je to problem - rekao je američki biznismen.

Nastavio je o tome koliko je svaka greška u "najbržem cirkusu na svetu" skupa.

Ovaj sport vam jednostavno ne dozvoljava da budete ruki vozač. Jednostavno je preskupo. Ako napravite bilo kakvu grešku u izboru vozača, strategiji, pa i izboru guma, to će vas koštati nekoliko miliona dolara - dodao je Has.

Šumaher za sada nema ugovor za narednu godinu, a kada su novinari pitali Hasa šta je potrebno da Nemac učini kako bi dobio poverenje odgovor je stigao kao iz topa.

- Pa, ako pobedi u sledećoj trci dobiće novi ugovor - poručio je Amerikanac, koji je tako jasno stavio do znanja da nema nameru da gleda Šumahera i naredne sezone u svom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading