PEH NA AERODROMU PRED DOLAZAK ODBOJKAŠICA: Svi su bili ZBUNJENI, niko nije znao šta se dešava! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija čeka "zlatne" reprezentativke, one sletele na aerodrom Nikola Tesla gde se pojavio neočekivan problem.

PEH NA AERODROMU PRED DOLAZAK ODBOJKAŠICA: Svi su bili ZBUNJENI, niko nije znao šta se dešava! (VIDEO)

Foto: Republika

Nestanak struje na aerodromu

Odbojkašice Srbije sletele su u Beograd, a na aerodromu Nikola Tesla dogodio se peh. Naime, jedan deo zgrade ostao je bez struje, što je izazvalo konfuziju među prisutnima koji nisu znali šta se dešava.

Takođe, ni pripadnici obezbeđenja nisu bili u mogućnosti da daju objašnjenje, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu.

Inače, avion sa zlatnim odbojkašicama sleteo je u srpsku prestonicu sa malim zakašnjenjem od 20-ak minuta, a događaje sa dočeka možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Atmosferu koja je vladala u avionu pred poletanje iz Amsterdama podelio je Vladimir Grbić, naš proslavljeni as, putem društvenih mreža, a šta je rekla reprezentativka Jovana Stevanović možete pročitati OVDE.

Podsećanja radi, Srbija je sinoć u finalu nadigrala Brazil rezultatom 3:0 po setovima, čime je odbranila svetsku titulu. Za 20 časova zakazan je doček ispred Skupštine Beograda na kome će Srbija imati priliku da se još jednom pokloni izabranicama selektora Danijelea Santarelija. Devojke, alal vera...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milovan

17.10.2022 14:01

Namerno isključili stranci to drže mislite malo glavom zašto nam to rade ja znam