Santareli i predivna Italijanka u zagrljaju: Ljubav cveta, Srbija na krovu sveta! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.10.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan na klupi Srbije pokorio planetu!

Santareli i predivna Italijanka u zagrljaju: Ljubav cveta, Srbija na krovu sveta! (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/Instagram

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli, doneo je našoj naciji veliku radost - zlato na SP u subotu veče protiv Brazilki u finalu (3:0).

Italijanke su uprkos velikom rasističkom skandalu, zbog kog je Monika tešila saigračicu Paolu, došle do bronzane medalje, a na društvenim mrežama osvanula je i zajednička fotografija italijanske odbojkašice i Santarelija.

Monika di Đenaro i Santareli su već više od pet godina je u braku, a njih dvoje sarađuju i na klupskom nivou:

- Kada je 2013. godine Monika imala dve-tri ponude, preporučio sam joj Koneljano koji je bio novajlija u ligi. Mlad i ambiciozan klub, ali uspešan, imao je neki šarm. ja nisam imao dilemu. Srećna je zbog mene, drago mi je da smo oboje pobedom završili Svetsko prvenstvo. Medalja sa ovog turnira je izuzetno velika stvar. Želele su i one da igraju finale, jak je tim Italije, ali je sve ovo sport... Osvojili su Evropsko prvenstvo i Svetsku ligu, ne mogu sve. Ovo je bio naš momenat i naš dan, srećan sam zbog toga- rekao je Santareli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading