ĐURĐEVIČ PRED DERBI SA PARTIZANOM: Ozbiljno protiv crno-belih!

Autor:

Sport

14.10.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na redu je večiti derbi.

ĐURĐEVIČ PRED DERBI SA PARTIZANOM: Ozbiljno protiv crno-belih!

Foto: OK Crvena zvezda

U subotu je na programu odbojkaški spektakl.

Odbranu titule odbojkašice Crvene zvezde počinju duelom protiv Partizana, a utakmica se igra od 17.00 časova u SC „Master“ u Zemunu.

- Ulazimo ozbiljno u utakmicu sa Partizanom. Zanimljiv početak sezone. Svaki meč moramo da shvatimo ozbiljno bez obzira da li se radi o derbiju ili ne. Voleli bismo da počnemo sezonu pobedom, učinićemo sve što je u našoj moći da tako i bude - istakla je Sanja Đurđević, libero Crvene zvezde.

Kako ste prihvaćeni u Crvenoj zvezdi, s obzirom da ste došli u šampionski tim iz ŽOK Ub.

- Meni je svaki početak, divan i zanimljiv. Snalazim se dobro, prija mi promena i rad u Crvenoj zvezdi. Nadam se najboljem kako za mene, tako i za klub. Radujem se prvoj utakmici sa Partizanom, ali i nastavku sezone.

Iza vas je zanimljiva nedelja u kojoj ste se radovale, ali i tugovale, prvo ste osvojile treći trofej u sezoni Superkup, a potom ste izgubili od Omladinca u Kupu Srbije. Kakvo je raspoloženje u ekipi?

- Pobede i porazi su sastavni deo sporta, odbojke. Dešavaju se takve stvari, moramo da se nosimo sa tim. To je tek prva utakmica, a pred nama je celo prvenstvo da se radujemo. Moramo da nastavimo dalje, ne bismo bili profesionalci, da završimo ovde.

Kako je taj poraz u Kupu Srbije uticao generalno na ekipu, da li ste spremne za Partizan?

- Morale smo da se oporavimo. Nije bitno kako se ko oseća u ovom trenutku, jednostavno pred nama su novi izazovi, idemo dalje. Moramo da se ponašamo kao profesionalci.

Pred vama je i prva utakmica u Evropi, igrate sa ekipom iz Polki iz Finske, da li ste imali prilike da ih bolje upoznate?

- Nismo imali mnogo prilike da ih upoznamo, jer je trenutno akcenat na utakmici sa Partizanom. Verujem da ćemo od nedelje već biti fokusirane samo na Finkinje.

Zvezda je klub koji traži rezultate, ima li pritisak u tom smislu da jednostavno i ova sezona mora da bude uspešna kao i prethodna?

- Pritisak kod nekoga izazove nešto pozitivno, kod nekog negativno, ali svako ko dođe u Crvenu zvezdu mora da bude svestan toga. Ovo je veliki klub i traži rezultate. Sve smo s razlogom dovedene u Ljutice Bogdana, moramo da se izborimo sa pritiskom - zaključila je Sanja Đurđević.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading