KRAH SRBIJE U OSMINI FINALA! Argentina očitala LEKCIJU "Orlovima" i ELIMINISALA ih sa Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

06.09.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv poraz naše selekcije na šampionatu sveta.

KRAH SRBIJE U OSMINI FINALA! Argentina očitala LEKCIJU "Orlovima" i ELIMINISALA ih sa Svetskog prvenstva!

Foto: ossrb.org

Odbojkaši Srbije

Odbojkaši Srbije poraženi su u osmini finala Svetskog prvenstva od selekcije Argentine rezultatom 3:0, a po setovima je bilo 25:23, 25:21, 25:23.

Naši reprezentativci su stali na prvom eliminacionom koraku, nakon perfektnog nastupa u grupnoj fazi gde su zabeležili tri trijumfa, bez izgubljenog seta.

"Orlovi" su poveli sa 13:10 u prvom periodu igre, ali su tada potpuno stali. "Gaučosi" su podigli nivo igre, pa su preokrenuli u samom finišu za 25:23.

 

 

Drugi set je imao gotovo identičan tok i ishod. Najpre je viđeno vođstvo Srbije od "plus tri", pa preokret Argentine, doduše nešto ubedljivijim rezultatom (25:21).

 

 

U momentu kada su poveli sa 2:0, bilo je jasno da Argentinci neće propustiti takvu priliku za plasman u četvrtfinale svetskog šampionata, te su na krilima vođstva osvojili i treći interval igre, za prolaz dalje. 

Pobednički sastav predvodio je Lima sa poena, dok se u našoj selekciji istakao Kovačević sa 13, dok je Lisinac poentirao u 12 navrata.

Argentina će se u borbi za polufinale sastati sa boljim iz okršaja "Brazil - Iran, te je moguće da vidimo "klasik" na smotri najboljih odbojkaša planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading