ORLOVI POČISTILI PORTORIKANCE: Nova ubedljiva pobeda Srbije na SP!

Autor:

Sport

29.08.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Igora Kolakovića slavili bez izgubljenog seta.

ORLOVI POČISTILI PORTORIKANCE: Nova ubedljiva pobeda Srbije na SP!

Foto: ossrb.org

Odbojkaši Srbije

Odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je trijumf u drugoj utakmici na SP 2022, koje se odigrava u Poljskoj i Sloveniji. Srbija je u 2. kolu, u dvorani "Spodek" u Katovicama, pobedila Portoriko sa maksimalnih 3:0 (26:24, 25:21 i 25:16).

U većem delu uvodnog seta, Portoriko je dokazao da je ekipa koja nije za potcenjivanje, pošto su "Orlovi" morali dosta da se pomuče kako bi stigli do vođstva. Portoriko je sve vreme bio za petama Srbiji, uspeo je da spase tri set lopte, ali su izabranici Igora Kolakovića bili dovoljno smireni i sa 26:24 prvi su stigli do prednosti u ovom meču.

Republika

Foto: ossrb.org

Detalj sa utakmice Srbija - Portoriko

Početak drugog seta bio je gotovo isti kao i kraj prvog, pošto je na terenu vođena izjednačena borba. Ipak, reprezentativci Srbije su pri rezultatu 11:11, preuzeli inicijatvu i u nastavku je bilo jasno da Portoriko nije dovoljno kvalitetan da bi napravio iznenađenje. Drugi set završen je sa 25:21.

Tim Igora Kolakovića je u trećem setu samo potvrdio svoj kvalitet, nije dao ni najmanju šansu rivalu da se vrati u utakmicu i sa 25:16 je ostvario drugu maksimalnu pobedu na turniru.

Srbija će u poslednjem, 3. kolu, u sredu, 31. avgusta, igrati protiv Tunisa od 17.30 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading