SKOVALA PLAN ZA BEG OD OPTUŽBI: Korina plaća 30 miliona evra da Mihaela preseli "pored" Srbina!

Autor:

Sport

07.08.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihael dobija novi dom.

SKOVALA PLAN ZA BEG OD OPTUŽBI: Korina plaća 30 miliona evra da Mihaela preseli "pored" Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Mihael i Korina Šumaher

Legendarni sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je pre skoro devet godina tešku nesreću na skijanju, posle čega je završio u indukovanoj komi u kojoj je bio oko šest meseci.

Kada su ga lekari probudili, ubrzo je prebačen u svoju vilu na Ženevskom jezeru i od tada se maltene ništa ne zna o njegovom stanju, pošto porodica na čelu sa Šumijevom suprugom Korinom sve vešto krije.

Poslednjih nedelja su evropski mediji dosta pisali o jednom od najvećih vozača u istoriji Formule 1, a sve je krenulo kada se ugledni magazin "Sport ilustrejted" obratio Mihaelovim komšijama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Ubrzo nakon toga su usledile i teške optužbe na račun porodice Šumaher od strane velikog prijatelja legendarnog vozača, posle čega se Korina rasplakala.

Vreme je za selidbu

Posle gotovo dve decenije života u Švajcarskoj, Korina je odlučila da pobegne od svega kroz šta trenutno prolazi porodica Šumaher i to selidbom u Španiju.

Kako prenose nemački mediji, izbor je pao na Majorku!

To je ostrvo na kom odnedavno živi i fudbalski reprezentativac Srbije Predrag Rajković koji brani za istoimeni klub.

Republika

Foto: Starsport

Predrag Rajković

Navodno, Korina je spremila 30 miliona evra za kupovinu ogromnog imanja u luksuznom letovalištu Andratk, mestu koje se nalazi na samom zapadu ostrva i broji 10.000 stanovnika.

Osim nje i Mihaela, tu će živeti i njihova deca Mik, vozač F1, i Đina-Marija koja se bavi konjičkim sportovima, pa se sigurno raduje ovoj selidbi jer će imati ranč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading