Konačno fenomenalne vesti vezane za Šumahera!

Autor: Tanjug

Sport

22.07.2022

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki Mihaelov prijatelj otkrio fantastične informacije o Šumijevim aktivnostima.

Konačno fenomenalne vesti vezane za Šumahera!

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher

Bivši šef Ferarija Žan Tod izjavio je da zajedno sa sedmostrukim svetskim prvakom Mihaelom Šumaherom na televiziji prati trke u šampionatu Formule 1, prenosi nemački RTL.

On je reagovao na tvrdnje bivšeg Šumaherovog agenta Vilija Vebera, koji je optužio porodicu legendarnog vozača F1 da ne govori istinu kada je u pitanju njegovo trenutno stanje.

- Meni Mihael ne nedostaje, ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno trke. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno - rekao je Tod, koji nije želeo da otkriva više informacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher i Žan Tod

Šumaher (53) je 29. decembra 2013. godine doživeo tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj. On je odmah prebačen u bolnicu u Grenoblu gde je hitno operisan, a zatim je šest meseci proveo u komi. Njegov oporavak je potom nastavljen u Lozani, pre nego što je u septembru 2014. prebačen na kućno lečenje u švajcarskom Glandu. Pravih informacija o njegovom stanju i dalje nema, pošto se njegova porodica retko oglašava.

Šumaher je sedam puta bio šampion u F1, a ostvario je 91 pobedu u ovom takmičenju. Vozio je za ekipe Džordana, Benetona, Ferarija i Mercedesa. Poslednju trku u F1 vozio je u novembru 2012. za Veliku nagradu Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading