Veliki čovek i humanista Nikola Rađen: Bilo je predivno na Kosovu i Metohiju! Deca su mnogo naučila i oduševljena su Gračanicom! (VIDEO+FOTO)

Autor:

Sport

21.07.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole za našeg bivšeg zlatnog reprezentativca.

Veliki čovek i humanista Nikola Rađen: Bilo je predivno na Kosovu i Metohiju! Deca su mnogo naučila i oduševljena su Gračanicom! (VIDEO+FOTO)

Foto: AKADEMIJA TALENATA/NIKOLA RAĐEN

Proslavljeni srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen već godinama unazad posvećujue svoju pažnju najmlađima koje uči osnovama ovog trofejnog srpskog sporta.

Akademija talenata koju vodi Rađen otišla je na Kosovo i Metohiju gde je i odražala šestodnevni kamp.

O svemu tome govorio je i sam Rađen:

- Bilo je prelepo! Radili smo sa stotinama mališana sa Kosova i Metohije, radili smo sa decom od pet do 17 godina. Tih šest dana bili su prelepi! Neplivači su proplivali, plivači korigovali svoj stil, a vaterpolisti naučili osnovne pokrete ovog sporta i odigrali su zvaničnu utakmicu. Svi su dobili zahvalnice i diplome za uspešno odrađeni kamp. Zahvaljujući kancelarije za KiM Petra Petkovića i načelnika okruga Srđana Popovića uspeli smo da uspešno održimo kamp. Nadamo se da ćemo u budućnosti već tradicionalno da učestvujemo u Gračanici. Jako smo ponosni što smo bili na jugu naše pokrajine i uz posetu manastiru smo uneli malo lepih stvari u Gračanicu. Deca su na kraju bila prezadovoljna i jako smo ponosni na to- rekao je Rađen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading