SAVIĆ TAČNO ZNA ŠTA RADI! Duško Pijetlović za Republiku: Verujem u "Delfine", Srbija može do ZLATA u Budimpešti!

Autor:

Sport

23.06.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni reprezentativac prokomentarisao start prvenstva sveta.

SAVIĆ TAČNO ZNA ŠTA RADI! Duško Pijetlović za Republiku: Verujem u "Delfine", Srbija može do ZLATA u Budimpešti!

Foto: Starsport

Duško Pijetlović i Dejan Savić

Vaterpolo reprezentacija Srbije na trijumfalan način startovala je Svetsko prvenstvo u Mađarskoj, a naš trofejni centar Duško Pijetlović ocenio je da su "Delfini" spremni za najviše domete. Četa selektora Dejana Savića nadigrala je SAD rezultatom 17:13, a as Novog Beograda je pobedu ocenio kao "rutinsku", a u razgovoru za naš portal prokomentarisao je i tajm-aut selektora Dejana Savića, rekavši da on u svakom momentu zna šta je reprezentativcima potrebno.

- Gledao sam meč u Budimpešti. Smatram da naša pobeda nad Amerikom nijednog momenta nije dovođena u pitanje. Momci su kontrolisali dešavanja u bazenu, a neke od njih je sigurno omela trema, s obzirom na činjenicu da je početak šampionata. Najvažnije je pobediti na startu, a uveren sam da će igra biti sve bolja iz utakmice u utakmicu - rekao je Pijetlović za Republiku.

Internet je bukvalno proključao zbog Savićevog obraćanja momcima tokom minuta odmora, a dugogodišnji reprezentativac je mišljenja da je upravo to "trgnulo" ekipu u pravom momentu.

- Nije to ništa specijalno, jednostavno su Savića sada uhvatile kamere. Selektor zna šta je igračima potrebno u datom trenutku. Tačno oseti kada treba da nas "diže", a ponekad i "spušta". Momci su olako primili neke golove, a vidljiva je bila njihova reakcija na selektorove reči.

Pijetlović smatra da su našoj selekciji najveći konkurenti za zlato Španci i Mađari.

- Španija je najopasnija, jer su izuzetno uigrani. Gro selekcije "furije" igra u istom klubu, pa se jako dobro poznaju i imaju hemiju, te predstavljaju neprijatnog rivala za svakoga. Naravno, Mađari su protiv Crne Gore (12:8 prim. aut) pokazali koliko su jaki, a imaju i prednost domaćeg terena. Podvlačim, verujem u našu ekipu, možemo do samog kraja - optimistično je zaključio Duško Pijetlović.

Srbija će meč drugog kola grupe D svetskog šampionata odigrati od 18 časova, a rival je Australija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading