Rezultat za Ginisovu knjigu rekorda: Mlada srpska odbojkašica ostvarila učinak koji je do sada bio nazamisliv!

Autor:

Sport

19.06.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezabeleženo u istoriji odbojkaškog sporta.

Rezultat za Ginisovu knjigu rekorda: Mlada srpska odbojkašica ostvarila učinak koji je do sada bio nazamisliv!

Foto: pixabay.com

Odbojkašica ekipe ŽOK Radnički 1977 iz Kragujevca, Anja Lukić ostvarila je nesvakidašnji rezultat. Tokom susreta njene ekipe i ŽOK Tehničar iz Kraljeva, mlada odbojkašica je zabeležila seriju od 25 as-servisa, pa su kragujevačke odbojkašice taj period igre rešile sa neverovatnih 25:0

Anja Lukić nastupa za pionirsku ekipu kragujevačkog Radničkog, a nakon susreta u kojem je ostvarila neverovatan rezultat, izjavila je:

– U našoj ekipi ja sam najsigurniji igrač što se tiče servisa, međutim imala sam neke greške, verovatno zbog pritiska. U trećem setu smo se sve igračice zainatile i ja sam stala na servis, a u glavi mi je bilo da želim da se sad baš pokažem. Trener mi je rekao da samo ubacim servis, a posle da pojačam, međutim krenuli su asevi da se ređaju. Mislim da je u nekom trenutku protivnička ekipa izgubila koncentraciju, što je bio još veći motiv da nastavim da serviram dobro.

Republika

Foto: sportnewsmagazine.com/printscreen

Anja Lukić - ŽOK Radnički 1977 Kragujevac

 

Ovim rezultatom mlada odbojkašica je popravila svoj lični rekord:

- Rekord mi je bio 15 i kada sam stigla do te brojke, razmišljala sam u sebi da moram da dođem makar do 20 poena, minimum. Uspela sam da izdržim do kraja seta i ne mogu da opišem koliko mi je bio prelep osećaj - zaključila je Anja Lukić.

Kroz svoju istoriju Srbija je imala velike odbojkaške zvezde, ali čini se da je novi superstar rođen. O Anji će se tek pripovedati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading