STRELJAČKI KLUB POMAŽE TEŠKO BOLESNIMA: Takmičenje u Targetu kao humanitarna akcija!

Autor:

Sport

03.06.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Streljački klub Target, u saradnji sa Fondacijom Budi human, organizuje tokom današnjeg dana turnir humanitarnog karaktera.

STRELJAČKI KLUB POMAŽE TEŠKO BOLESNIMA: Takmičenje u Targetu kao humanitarna akcija!

Foto: Promo

Takmičenje u targetu

Target je klub koji je poznat po tome što je pokretač brojnih akcija, namenjenih prvenstveno ljudima koji se bore s teškim bolestima. Tako i ovog puta, sav prihod s turnira biće namenjen za lečenje onih kojima je novac za to potreban.

- Postojimo već 15 godina i svaki turnir organizujemo s nekim humanim ciljem. Tokom korone nismo bili u mogućnosti, ali sada, kada su se ponovo stvorili uslovi, rešili smo da okupimo članove, da se družimo i radimo ono što volimo, te da tom prilikom damo bar mali doprinos ljudima kojima je pomoć najpotrebnija - navodi za Srpski telegraf i portal Republika sekretar kluba Target Aleksandar Lukić.

Republika

Foto: Promo

Takmičenje u Targetu

Turnir počinje u devet ujutru i traje do 17 časova. Učestvuje se s oružjem svih kalibara.

- Na turniru se može pucati iz pištolja i revolvera velikog kalibra, za šta je kotizacija 1.000 dinara, pištolja i revolvera malog kalibra i malokalibarske puške, za koje je kotizacija 600 dinara. U organizaciji su nas podržali i studenti DIF, Akademije lepih umetnosti i mnogi drugi - naglašava Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading