Besplatni treninzi sportistima kojima je to potrebno u Ahileju!

Autor:

Sport

31.05.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja saradnja Sportskog saveza Srbije i Saveza Srbije za bodi bildinga, fitnes, bodi fitnes i aerobik od ove godine unapređena je za još jednu akciju.

Besplatni treninzi sportistima kojima je to potrebno u Ahileju!

Foto: SSS

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik Bodi bilding i fitnes sportskog kluba Ahilej Aleksandar Đorđević potpisali su Ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji, kojom je omogućeno da sportisti koji nemaju mogućnosti, a prijave se preko svojih nadležnih nacionalnih granskih saveza Sportskom savezu Srbije, besplatno treniraju u najbolje opremljenim teretanama.

- Želim da čestitam najpre Savezu Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na uspesima koje su najmlađi takmičari proteklog vikenda ostvarili na Svetskom prvenstvu koje je odlično organizovano u Čačku. Dugogodišnju saradnju najpre kroz projekat edukacije fitnes trenera želeli smo da proširimo. Sada su u centru pažnje talentovani sportisti kojima želimo da omogućimo još bolje uslove za trening. Kao društevno odgovorna organizacija Sportski klub Ahilej ponudio je besplatne treninge u svojim teretanama za one sportiste koji nisu u mogućnosti sami da finansiraju dodatne treninge. Drago nam je što se ljudi dobre volje, poput Aleksandra Đorđevića, javljaju i žele da zajednički pomognemo srpskom sportu. Ovo je mali korak i nadam se da će ova saradnja biti uspešna i proširena novim idejama - rekao je Štefanek.

Republika

Foto: SSS

Generalni sekretar SSS Goran Marinković osvrnuo se na Svetsko prvenstvo u Čačku

- Uvek se radujemo novim medaljama, ovoga puta čestitamo na osvojenom zlatu Zoranu Kiriću (do 7 godina), na dve bronzane medalje Iskri Savić (do 7 godina) i Jovani Jovičić (do 15 godina) - rekao je Marinković i dodao da je tokom tri godine edukovano preko 150 fitnes operativnih trenera koji drže besplatne treninge za dame u okviru akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama".

- Želimo da nastavimo da sprovodimo besplatnu rekreaciju za žene i to u preko 30 opština širom Srbije. A ovakav vid poslovno - tehničke saradnje omogućiće i sportistima da imaju još treninga. Verujemo da zajedničkim snagama možemo mnogo toga da postignemo. Saradnici iz Saveza Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na čelu sa Goranom Ivanovićem uvek su tu za sprovođenje novih ideja i unapređenje sporta - zaključio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading