SPEKTAKL NA NOVOM BEOGRADU: Srpsko-hrvatski fajnal-for Regionalne lige!

Autor: Tanjug

Sport

31.03.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završni turnir regionalne vaterpolo lige održaće se ovog vikenda u Beogradu, a posle 12 kola koja su odigrana kroz izuzetno naporan turnirski sistem, za titulu će se boriti Novi Beograd, dubrovački Jug, splitski Jadran i kragujevački Radnički

SPEKTAKL NA NOVOM BEOGRADU: Srpsko-hrvatski fajnal-for Regionalne lige!

Foto: Starsport

Domaćini Fajnal-fora su Novobeograđani koji su to pravo stekli osvajanjem prvog mesta na kraju ligaškog dela takmičenja, pa će se mečevi za trofej igrati na bazenu "11. april".

Polufinalni dueli su na programu u subotu, sastaju se Novi BeogradRadnički (18.00) i JugJadran (20.15). Finale se igra u nedelju od 20.30 sati.

- Priželjkivali smo da budemo organizatori ovog turnira, a to smo rezultatima i ostvarili. Organizaciono smo potpuno spremni i siguran sam da ćmo se pokazati kao dobri domaćini. Na turniru su četiri najbolje ekipe u regionu, a to su ujedno i timovi koji su najviše pokazali ove sezone - izjavio je sportski direktor Novog Beograda Slobodan Soro.

Republika

Foto: Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda

Ovo je 14. sezona regionalnog vaterpolo takmičenja od osnivanja, a najuspešniji klub je dubrovački Jug sa četiri pehara.

Branilac trofeja iz prošle sezone je kragujevački Radnički, koji je će upravo biti rival Novom Beogradu u polufinalu.

- Dobro poznajemo ekipu Radničkog, jer smo se ove sezone mnogo puta sastajali sa njima. U tim duelima igrali smo promenljivo, sa više i manje uspeha, a ovaj meč svakako da ima ogromnu važnost za obe ekipe. Poraz koji smo doživeli u meču sa Ferencvarošem u Ligi šmpiona, koji je na neki način bio uvertira za ovaj finalni turnir i nije tako loš, s obzirom na to da nam je pokazatelj da moramo da igramo mnogo bolje i požrtvovanije, pre svega u odbrani. Nadam se da će tribine biti pune i da ćemo uživati u pravom spektaklu. Verujem u svoj tim i mislim da možemo da dođemo do titule - poručio je kapiten Novog Beograda Dušan Mandić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading