TRAGEDIJA: Mladi vaterpolista preminuo tokom susreta!

Autor:

Sport

26.03.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična vest stiže iz komšiluka.

TRAGEDIJA: Mladi vaterpolista preminuo tokom susreta!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Dvadesettrogodišnji vaterpolista bukureštanskog DinamaAndrei Dragići preminuo je na utakmici protiv gradskog rivala, ekipe Rapida.

Prema pisanju rumunskih medija, Dragićiju je pozlilo tokom druge deonice susreta. Igrači u bazenu su mu pomogli da dopliva do ivice bazena gde je reagovala medicinska ekipa, ali na žalost reanimacija nije uspela.

 

 

Povodom tragičnih dešavanja, javnosti se obratio i bukureštanski vaterpolo klub:

- Dinamo je tužan zbog užasne vesti. Nešto pre podneva, tokom utakmice Superlige između Rapida i Dinama, Andrei se požalio na zdravstvene probleme. Jedva je stigao do ivice bazena, gde su ga okružili igrači obe ekipe. Medicinsko osoblje na licu mesta i oni koji su naknadno stigli dugo su pokušavali da ga reanimiraju, ali je posle otprilike sat vremena konstatovana smrt. Andrei se bavio sportom više od 15 godina i nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Dinamo upućuje iskreno saučešće porodici koja će imati svu moguću podršku - navedeno je u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading