BSS I ARENA SPORT PRODUŽILI UGOVOR NA 10 GODINA! Borovčanin: Prešli smo nezamisliv put, podrška važna

Autor:

Sport

25.02.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prešli smo nezamisliv put u proteklom periodu. Hvala svima što ste verovali u naš boks, rekao je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

BSS I ARENA SPORT PRODUŽILI UGOVOR NA 10 GODINA! Borovčanin: Prešli smo nezamisliv put, podrška važna

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

BSS je danas produžio ugovor sa Arenom sport na 10 godina.

- Kada se osvrnemo iza videli smo deo onog što je realizovano. Tu mislim na Arena Channels Group i sve medije koji nas prate. Imali smo i institucionalnu podršku, od predsednika Vučića i ministarstva omladine i sporta, kao i lokalnih samouprava. Imali smo podršku i brojnih kompanija i našeg generalnog sponzora Telekoma Srbije - rekao je Borovčanin na konferenciji za medije.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ


Nas očekuju velika takmičenja, a na primeru Svetskog prvenstva pokazano je kako treba da izgleda događaj svetskog formata, dodao je Borovčanin.
Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

- Imaćemo i turnir ''Beogradski pobednik'' od 29. marta do 2. aprila. Regionalna liga je izazvala veliku pažnju publike i omasovila boks, ali i povezala ljude. To su vrednosti koji podižu boks u celoj bivšoj Jugoslaviji. Današnji sport, pa i boks je nezamisliv bez televizijskog prenosa - poručio je Borovčanin.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ


Direktor "Arene" Nebojša Žugić istakao je da je ključna bila podrška države i predsednika Vučića.

- Da toga nije bilo ne bismo danas sedeli ovde. Sve što je urađeno u proteklom periodu, u medijskom smislu, dalo je rezultate. Popularnost boksa se vraća, ne samo u našu zemlju već i u celom regionu - rekao je Žugić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading