DEKI, SVE TI JE JASNO! GOTOVO JE! Legenda potpisala za Crvenu zevzdu!

Autor:

Sport

22.02.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda se vratila!

DEKI, SVE TI JE JASNO! GOTOVO JE! Legenda potpisala za Crvenu zevzdu!

Foto: Starsport

Delije

Vaterpolo klub Crvene zvezda objavio je zvanično saopštenje u kojem iskazuje zahvalnost zbog povratka legendarnog Dejana Savića na kormilo ekipe.

Saopštenje beogradskog kluba prenosimo u celosti:

- Poštovani gospodine Saviću, dragi Deki... Dobro došao kući. Dobro došao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvazdama postao najsjajnija.

Nama Zvezdašima znači što si tu, jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo. Mi pamtimo i ne zaboravljamo . Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvezdanije stranice našeg kluba.

Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope...

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savić

Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš.

Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – pobedom , kao čovek, koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov . Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu .

Znaš i sam Deki - mi Zvezdaši smo uvek "žedni" trofeja. Umesto reči zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo - u dobrom si društvu! I tvoje prisustvo nam znači.

Podsetimo, selektor Srbije preuzeo je crveno-bele nakon odlaska Mirka Vičevića, a crveno-beli su uvereni da će ostvariti brojne uspehe sa klubom. Podsetimo, Savić je u sezoni 2012/2013. postao šampion Evrope sa Crvenom zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading