POVRATAK SREBRNE STRELE: Hoće li TRADICIJA biti nastavljena? (FOTO)

Autor:

Sport

18.02.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mercedes je predstavio novi bolid za novu sezonu.

POVRATAK SREBRNE STRELE: Hoće li TRADICIJA biti nastavljena? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Luis Hamilton

Novi bolid "W 13" biće udanica ekipe Mercedesa u novoj sezoni Formile 1, a kada su vozači u pitanju, novu "Srebrnu strelu" voziće Luis Hamilton i Džordž Rasel.

Mercedes će pokušati devetu godinu zaredom da dođe do titule u konkurenciji konstruktora, dok će pre svega Hamilton pokušati da se domogne pehara, koji mu je u prošloj sezoni preoteo Maks Ferštapen.

- Osećam se kao dečak. Uvek je lepo videti početak nove ere. Odavno nismo imali ovake drastične promene u bolidima. Mislim da smo svi zajedno u timu napravili konkurentno vozilo - izjavio je Luis Hamilton.

Dvojac Mercedesa će danas isprobati novi bolid na stazi u Silverstonu.

- Vozićemo po 100 kilometara obojica. Videćemo kako će to da izgleda na stazi. Imali smo probe u simulatoru, međutim to nikako nije isto - zaključio je sedmostruki prvak sveta.

Šampionat Formule 1 počinje u Bahreinu 20. marta. Sve trke, treninge i kvalifikacije možete uživo da pratite na kanalima Sport kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading