POSLE KRAHA NA ZOI: Užas za Nevenu Ignjatović!

Autor:

Sport

17.02.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakao za Srpkinju u Pekingu!

POSLE KRAHA NA ZOI: Užas za Nevenu Ignjatović!

Foto: Tanjug/AP

Srpska skijašica Nevena Ignjatović izjavila je da nije zadovoljna svojim nastupom u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijksim igra u Pekingu.

Ignjatović ostala je bez plasmana alpskoj kombinaciji, pošto je diskvalifikovana u trci slaloma.

- Užasno se osećam. Teško mi je palo ovo što se dogodilo. Dala sam sve od sebe. Sa svim što je bilo i što se dešavalo, danas mi je bilo veoma teško i fizički sam se veoma umorila. Ja više od ovoga nisam mogla. I najboljima su se dešavale greške, kao što ste videli - rekla je Ignjatović posle takmičenja.

- Htela sam da se borim i vratila sam se nakon pada, ali pod adrenalinom očigledno to nisam uradila pravilno. Na kraju, s obzirom šta sam sve postigla do sada u svojoj karijeri, ja znam ko sam i šta su moje mogućnosti. Dala sam sve od sebe i žao mi je što nisam zablistala danas, ali tako je to u sportu. Hvala svima na podršci, to mi je mnogo značilo - zaključila je Ignjatović.


Trkom u alpskoj kombinaciji, Ignjatović završila je nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Zimske olimpijske igre u Pekingu završavaju se u nedelju, 20. februara svečanom ceremonijom zatvaranja, a naredni domaćin ovog takmičenja biće italijanski gradovi Kortina i i Milano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading