DOLAZI SUBOTA, A NJE NEMA: Đorđe slomljen od tuge zbog smrti supruge, prelepe karate šampionke!

Autor:

Sport

10.02.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportista slomljen od tuge zbog smrti supruge, prelepe karate šampionke Dolazi subota...., a nje nema.

DOLAZI SUBOTA, A NJE NEMA: Đorđe slomljen od tuge zbog smrti supruge, prelepe karate šampionke!

Foto: Starsport

Snežana Pantić

- Subotom ujutro imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro ni ne vidjamo.
Ne volim kad nije tu.Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek negde tu bila, ispred nas ili iza ćoška, nekad smo je na kratko i proterivali, ali na kraju dana, naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam
- piše u jednoj od objava na Instagram profilima bivše karatistkinje Snežane Pantić (45) koja je izgubila bitku sa teškom bolešću i njenog supruga Đorđa Pantića bivšeg golmana Partizana, danas sportskog radnika. 

Republika

Foto: instagram.com/djordjepantic27

Snežana i Đorđe Pantić

 

Prijatelji sportskog para divili su se njihovoj ljubavi i sada su izuzetno zabrinuti za Đorđa kako ćepodneti gubitak supruge, svoje najveći ljubavi, uz koju ju bio svih prethodnih, više od pet godina dok se borila sa kancerom. Dok je bitka trajala Snežana je izgubila i kosu, a imala je i oscilacije sa kilažom, a Đole je uvek govorio da je ona njegova lepotica i davao joj je snagu da istraje. Hrabrio je i ćerku i nadalje mora biti njen vetar u leđa i da joj pomogne da se smrt majke što lakše podnese.

Republika

Foto: instagram.com/djordjepantic27

Snežana Pantić

 

Rođena u Zrenjaninu 1978. godine u porodici Perić, Snežana je kao devojčica postala karatiskinja, a tokom bogate i uspešne karijere osvojila je mnogo tituala. Pored sportskih medalja osvajala je lepotom titule za mis sporta, ali je uvek bila neposredna i veoma ljubazna. Najviše na svetu volela je porodicu, a zbog sada petnaestogodišnje ćerke Manje i supruga Đorđa nikad se nije predavala, koliko god da joj je teško bilo. 

Republika

Foto: instagram.com/djordjepantic27

Snežana Pantić sa porodicom

 

Na društvenim mrežama, prijatelji se opraštaju od Snežane uz potresne poruke i nadu da će konačno pronaći smiraj na nekom lepšem mestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading