EVO KOGA JE SNEŽANA VOLELA PRE ĐORĐA! Bila u vezi sa još jednim sportistom, ali golman Partizana je ipak bio njena najveća ljubav!

Autor:

Sport

10.02.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre braka sa bivšim golmanom Partizana, Snežana je bila u vezi sa našim proslavljenim vaterpolo reprezentativcem Danilom Ikodinovićem.

EVO KOGA JE SNEŽANA VOLELA PRE ĐORĐA! Bila u vezi sa još jednim sportistom, ali golman Partizana je ipak bio njena najveća ljubav!

Foto: Starsport

Snežana Pantić

Karatistkinja i vaterpolista su u vezi bili nekoliko meseci tokom 2004. godine, a svojoj najvećoj ljubavi Đorđu Pantiću, sudbonosno "da" rekla je dve godine kasnije.

 

 

Sa suprugom Đorđem ima prelepu ćerku, koja je njena slika i prilika.

- U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno - ispričala je pre nekoliko godina Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading