ĆAO, NEMA VIŠE: Crvena zvezda je UGAŠENA! Niko ni prstom nije mrdnuo!

Autor:

Sport

08.02.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre godinu i po dana KMF Crvena zvezda bila je šampion Srbije. Naredne sezone crveno-beli su prvo predstavljali srpski futsal sport u Ligi šmpiona, a samo par meseci kasnije, usled finanijskih poteškoća, klub je izgubio status člana elitnog ranga čime je krenuo potpuni sunovrat...

ĆAO, NEMA VIŠE: Crvena zvezda je UGAŠENA! Niko ni prstom nije mrdnuo!

Foto: Starsport

Na startu aktuelne sezone 2021/22, klub je dobio novo rukovodstvo. Obećavani su „kamioni i avioni“, a od starta takmičenja u Drugoj ligi Srbije, Crvena zvezda je bila prikovana za dno tabele. Jesenji deo takmičenja nekako je i priveden kraju, ali proleća, za Crvenu zvezdu, neće biti.

Prema zvaničnim informacijama, nekadašnji šampion Srbije usled finansijskih problema odustaje od daljeg takmičenja u drugom stepenu takmičenja. Samim tim, klub se seli još jednu stepenicu niže. Naredne sezone trebao bi da se takmiči u najnižem rangu srpskog futsal sporta, ali kako trenutno stvari stoje, do toga neće doći i KMF Crvena zvezda definitivno odlazi u istoriju.

Ostaje otvoreno pitanje kako niko u Sportskom društvu Crvena zvezda, na sve ovo nije reagovao i barem pokušao da spreči potpunu agoniju kluba velikog imena.

Ostaće upamćeno da je Crvena zvezda svoj poslednji zvanični susret odigrala 9. decembra 2021. godine protiv ekipe Smedereva u dvorani Hale sportova „Ranko Žeravica“, a susret je okončan trijumfom gostiju rezultatom 6:4.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading