TEŠKO VREME ZA GROBARE: Titula je ipak nedostižna!

Autor:

Sport

07.02.2022

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj utakmici "grupe A" regionalne rukometne SEHA lige, rukometaši Partizana poraženi su na domaćčem terenu od predstavnika Severne Makedonije.

TEŠKO VREME ZA GROBARE: Titula je ipak nedostižna!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Ekipa Pelistera je na početku takmičenja savladala kao gost ekipu beogradskog Partizana rezultatom 25:23, čime su crno-beli znanto umanjili šanse da se plasiraju u narednu fazu ovog takmičenja.

Gosti iz Bitolja su u većem delu utakmice na Banjici imali prednost, najviše plus pet u finišu prvog i početkom drugog poluvremena, ali se ekipa trenera Nenada Maksića nije predavala.

Crno-beli su uz veliku podršku navijača uspeli da se vrate i serijom 7:2 u 47. minutu izjednače na 19:19. Beograđani su imali priliku i da preokrenu, međutim, napravili su nekoliko grešaka, što su iskusniji gosti znalački iskoristili i u 55. munutu otišli na nedostižnih 23:20.

 

 

Najefikasniju u gostujućem timu bili su Mateo Maraš sa sedam, Građan sa pet i Tabada Rejner sa četiri gola. Kod crno-beli su se istakli Aleksa Maksić i Nikola Zečević sa po pet pogodaka, dok je Šorđe Pisarić imao jedan pogodak manje. Golmani domaće ekipe Andrej Trnavac i Andrej Čolović su zajedno upisali 13 odbrana.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

U narednom kolu crno-beli dočekuju ekipu Zagreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading