HUMSKA PODRHTAVA: Stiže toliko željeni TROFEJ!

Autor:

Sport

26.01.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Partizana u nastavak sezone ulaze sa velikim ambicijama. Trenutno se crno-beli u Vrnjačkoj banji pripremaju za iskušenja koja slede, a svi u klubu se nadaju barem jednom trofeju tokom predstojećeg proleća.

HUMSKA PODRHTAVA: Stiže toliko željeni TROFEJ!

Foto: Starsport

Prvi meč u 2022. godini Partizan će odigrati protiv bitoljskog Pelistera u okviru SEHA lige 7. februara, a samo pet dana kasnije sledi veliki derbi ARKUS lige i meč koji će odrediti i dalji tok domaćeg rukometnog takmičenja, protiv novosadske Vojvodine.

Tim povodom, golman crno-belih Andrej Trnavac je za klupski sajt izjavio:

- Novi Sad je definitivno najteže gostovanje u ligi. Nismo se nadali najvećem izazovu baš na početku plej-ofa, ali sa druge strane imamo najviše vremena za detaljnu analizu i pripremu. Žreb nije toliko bitan, jer da bismo ostvarili svoj cilj i podigli trofej svakako moramo da pobedimo skoro sve utakmice. Trenutno imamo problem sa kovidom, ali uskoro ćemo se kompletirati i polako pripremati taktiku za taj meč. Nema potrebe da pričam bilo šta o Vojvodini, očekujem jednu pravu borbu i nadam se pobedi. Prvi deo sezone smo odigrali odlično. Svi igrači su dobijali šansu, upoznavali smo jedni druge na terenu i polako slagali kockice. Nema razloga da ne nastavimo u istom ritmu, do željene titule - istakao je Trnavac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading