PORAZ NIJE UZDRMAO "ORLOVE"! Znamo šta želimo i možemo - uveren je u kvalitet našeg tima selektor Srbije!

Autor:

Sport

19.01.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsal reprezentacija Srbije poražena je od Portugala na otvaranju Evropskog prvenstva rezultatom 4:2 (2:2), a selektor Dejan Majes uveren je da i pored toga možemo do četvrtfinala!

PORAZ NIJE UZDRMAO "ORLOVE"! Znamo šta želimo i možemo - uveren je u kvalitet našeg tima selektor Srbije!

Foto: FSS

Dejan Majes

Aktuelni evropski i svetski prvak preokrenuo je tok meča i upisao prva tri boda protiv naše selekcije.

- Dobro smo ušli u meč, prvih 15 minuta nadigrali Portugal, imali više nego očekivan rezultat. Došlo je do pada, neke greške su se ponovile. U nastavku se osetilo odsustvo velikog broja naših igrača... Sa njima bi ovo bila sasvim drugačija priča - rekao je Majes, prenosi Fudbalski savez Srbije.

Srbija je sjajno počela utakmicu i povela sa dva gola razlike, međutim Portugalci ne bi bili to što jesu da nisu imali spreman odgovor.

- U nastavku smo i malo fizički pali. Uglavnom, znali smo da će biti teška utakmica, znali smo da i taj deficit u kadru može da nam napravi problem... Protiv Portugala se nismo obrukali, nikome nije lako igrati ako nemaš u sastavu nekoliko standardnih igrača - rekao je Majes.

 

 

Selektor očekuje da u preostale dve utakmice pokažemo sav naš kvalitet i da se plasiramo u samu završnicu!

- Verujem da ćemo protiv Ukrajine i Holandije pokazati pravo lice, imamo kvalitet, znamo šta želimo i možemo. Cilj nam je plasman u nokaut fazu, uveren sam da nam je tamo mesto - rekao je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading