POVRATAK KUĆI: Moramo da radimo mnogo više!

Autor:

Sport

18.01.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rikometna reprezentacija Srbije okončala je ovogodišnje učešće na Evropskom prvenstvu.

POVRATAK KUĆI: Moramo da radimo mnogo više!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Nakon poraza u duelu sa selekcijom Francuske, srpski rukometaši vraćaju se u Beograd. U tri odigrana susreta "Orlovi" su savladali Ukrajinu, ali su usledila dva poraza koja su kumovala, možda i preranoj eliminaciji.

 

 

Selektor naših rukometaša Toni Đerona je analizirao odigrani meč:

- Nakon tri odbrane Žerara, primili smo tri gola. Pokušali smo da igramo i sa igračem-golmanom. Pokušali smo da nađemo rešenja za igru unutar šest metara, ali on je izvanredno branio, čak devet puta u prvom poluvremenu. Tim se tada "raspao". Pokušali smo da se vratimo u drugom poluvremenu, da pokažemo ljudima kako želimo nastaviti sa borbom. Pokazali su zašto su olimpijski šampioni. Moramo da nastavimo sa radom, i nadam se da nas u narednim aktivnostima, kovid neće "ubiti" kao ovog puta - ocenio je Đerona.

Selektor se osvrnuo i na kompletno učešće rukometne reprezentacije Srbije na EHF Euru 2022. godine:

- Bilo je dobro iskustvo. Treba nam više toga, kao što smo pokazali danas. U našem timu, samo su sedmorica igrača igrali evropska takmičenja sa svojim klubovima. Ovo nije dovoljno, moramo da radimo mnogo više. Trebalo je da igramo više mečeva, ali pripreme su nam otežane zbog haotične situacije sa korona virusom. Nisu problem igrači koji su pošli sa nama, nismo imali dovoljno vremena da radimo sa njima - zaključio je Toni Đerona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading